۳۵ میلیون تومان اشتباه که منجر به دستگیری یک تبهکار حرفه‌ای در مشهد شد اخاذی با پوشش پلیس در مشهد؛ دستگیری گروهبان قلابی در بلوار رسالت گذشت خانواده اولیای دم از اجرای حکم قصاص در حضور رئیس قوه قضاییه برای دیدن «مریخ» به نهبندان خراسان جنوبی سفر کنید + تصاویر اعلام جرم علیه رئیس و عوامل یک بیمارستان در تهران به دلیل موارد غیراخلاقی مُسکن‌ها شفابخش نیستند و مصرفشان عارضه به همراه دارد | تسکین دهنده‌های دردساز مطالبات کسبه پاساژ قائم مشهد پس از حریق پیگیری شد اعتراف مرد جوانی که همسر و دختر نوجوانش در چیتگر تهران را به قتل رساند کشف بیش از ۳ هزار میلیارد تومان کالای قاچاق از ابتدای سال ۱۴۰۴ (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) تبلیغات دروغین یک کلاهبردار برای وام فوری نگاهی به اجرای متناسب‌سازی حقوق مستمری‌بگیران در تأمین اجتماعی | پرداخت بیش از ۳۲۰۰ میلیارد تومان به مستمری‌بگیران و بازنشستگان وزیر آموزش و پرورش: توجه به مهارت‌های متنوع دانش‌آموزان از اولویت‌های مهم وزارت است با این ادویه همه کاره وزن کم کنید و سندروم روده تحریک پذیر را درمان کنید ثبت‌نام بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار کلاس اولی در مدارس «محمد» در میان محبوب‌ترین نام‌های مردانه ایران لغو استاندارد اجباری هتل‌ها سوادآموزی، گامی کهن در مسیری نو دانش آموزان کتاب‌های درسی را از مدرسه تحویل بگیرند پلمب ۲ عمده‌فروشی مرغ در بازار سپاد مشهد (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) یک نماینده مجلس: به حقوق بازنشستگان، کارگران، معلمان و کارکنان دولت توجه نشده است توصیه‌های یک فیزیوتراپیست برای خرید کیف و کفش دانش‌آموزان اگر بدهی‌های تأمین اجتماعی به موقع پرداخت می‌شد، امروز بازنشستگان نیازی به نگرانی بابت معوقات نداشتند هشدار به فروشندگان دارو‌های سقط در فضای مجازی بهروزآذر: قرارگاه پیشگیری از خودکشی تشکیل می‌شود | لزوم بررسی علل خودکشی رزیدنت‌ها زمان انتخاب واحد تکمیلی دانشگاه آزاد اعلام شد + جدول زمان بندی شناسایی و توقیف بیش از ۱۲۰۰ خودروی مسروقه و تحت تعقیب در یک ماه
سرخط خبرها

هشدار پلیش فتا درمورد فروشندگان سوالات نهایی | لو رفتن سوالات قبل از ساعت مشخص غیرممکن است

  • کد خبر: ۳۳۳۵۵۴
  • ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۷
هشدار پلیش فتا درمورد فروشندگان سوالات نهایی | لو رفتن سوالات قبل از ساعت مشخص غیرممکن است
رئیس پلیس فتا فراجا با نزدیک شدن به ایام امتحانات نهایی مدارس کشور، نسبت به افزایش فعالیت کلاهبرداران در فضای مجازی که با وعده‌های فریبنده اقدام به فروش سوالات یا پاسخ‌نامه امتحانات نهایی می‌کنند، هشدار داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سردار وحید مجید اظهارکرد: هر ساله در آستانه برگزاری امتحانات نهایی مدارس کشور، شاهد افزایش تبلیغات جعلی و کلاهبرداری در شبکه‌های اجتماعی، کانال‌های تلگرامی، صفحات اینستاگرامی و حتی برخی سایت‌های اینترنتی هستیم.

وی افزود: عده‌ای سودجو با بهره‌گیری از حس نگرانی و استرس دانش‌آموزان و خانواده‌ها، اقدام به انتشار آگهی‌هایی تحت عنوان فروش سوالات یا کلید امتحانات نهایی می‌کنند تا از این طریق مبالغی قابل توجه را به صورت غیرقانونی و از راه کلاهبرداری دریافت کنند.

سردار مجید تأکید کرد: تمام وعده‌ها و تبلیغات مطرح شده در این حوزه، صرفا تبلیغاتی دروغین هستند و هیچگونه واقعیتی ندارند؛ اطلاعات مربوط به برگزاری امتحانات نهایی، کاملاً محرمانه است و انتشار یا فروش سوالات پیش از زمان برگزاری امتحان غیرممکن بوده و توسط مراجع ذیربط با جدیت پیگیری می‌شود.

رئیس پلیس فتا فراجا در ادامه با اشاره به راه‌اندازی تیم‌های ویژه و افزایش گشت‌های سایبری پلیس فتا در این ایام گفت: تمامی کانال‌ها و صفحات مجازی به صورت مستمر پایش شده و به محض شناسایی تبلیغ‌کنندگان و عاملین این نوع جرایم، اقدامات قانونی و برخورد قاطع در دستور کار قرار می‌گیرد.

این مقام مسئول  تصریح کرد: تضمین امنیت امتحانات نهایی یکی از اولویت‌های پلیس فتا است و با هرگونه تلاش برای بر هم زدن آرامش خاطر دانش‌آموزان و خانواده‌ها قاطعانه برخورد خواهد شد.

وی با توصیه اکید به دانش‌آموزان و والدین خاطرنشان کرد: فریب افراد سودجو و تبلیغات وسوسه‌کننده مبنی بر فروش سوالات و پاسخنامه‌های امتحانات را نخورید؛ چرا که این اقدامات فقط برای سوءاستفاده و کلاهبرداری است و اعتماد به این تبلیغات علاوه بر ایجاد خسارت مالی، می‌تواند تبعات روحی و امنیتی برای خانواده‌ها به همراه داشته باشد.

سردار مجید ضمن تاکید مجدد بر اهمیت آگاهی‌بخشی به دانش‌آموزان و والدین بیان داشت: در صورت مشاهده یا برخورد با هرگونه تبلیغ یا پیشنهاد مشکوک در زمینه فروش سوالات یا کلید امتحانات نهایی، موضوع را در کوتاه‌ترین زمان ممکن از طریق سامانه فوریت‌های سایبری به شماره ۰۹۶۳۸۰ یا از طریق وب‌سایت رسمی پلیس فتا به نشانی https://fata.gov.ir/ اطلاع دهید تا از وقوع هرگونه سوءاستفاده و کلاهبرداری پیشگیری شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->